Hopla: facelift Subaru XV gearriveerd (2021)

Subaru XV facelift 2021

Begin dit jaar kondigde Subaru een facelift aan voor zijn compacte XV. De hertekende versie is nu ook bij ons verkrijgbaar.

Ook Subaru ontsnapt niet aan de regel van vier: de ongeschreven regel in de autosector dat een model na vier jaar een facelift moet krijgen. Deze keer is het de beurt aan de XV, de compacte crossover die in 2017 op onze markt verscheen. En die nu dus onvermijdelijk onder het mes gaat.

Subaru XV facelift 2021

De jaargang die vanaf juli in de showroom staat, krijgt een nieuwe voorbumper met meer kunststof, een nieuwe beschermplaat en dito inzetstukken. Een gewijzigde grille, nieuwe 17- en 18-duimsvelgen en twee nieuwe koetswerkkleuren maken het plaatje aan de buitenkant af.

Binnenin krijgt de topuitvoering Premium een extra keuzemogelijkheid voor de interieurafwerking. De e-Boxer krijgt voortaan standaard de SI-rijmodus, die je laat kiezen tussen een sportieve en een zogenaamde “intelligente” parameter. De X-Mode, voor moeilijker berijdbaar terrein, maakt voortaan een onderscheid tussen “Snow/Dirt” en “Deep Snow/Mud”.

Subaru XV facelift 2021

Tot slot krijgen de uitvoeringen Luxury en Premium standaard een Front View Monitor, een camera met kijkhoek van 180 graden. De vernieuwde Subaru XV krijgt een basisprijs van 25.995 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws