‘Good Night Package’ voor Volkswagen T7 Multivan is zoethoudertje voor échte California

Volkswagen Multivan Good Night Package 2024

Camperfans opgelet, want Volkswagen heeft een nieuwtje voor je klaar. De Duitsers lanceren namelijk het ‘Good Night Package’ waarmee je je nieuwe T7 Multivan in een handomdraai ombouwt tot kampeerwagen. Zo kan je er ook deze zomer al op uit in afwachting van de échte T7 California.

Volkswagen legt de laatste hand aan een gloednieuwe California en die wordt nog eens écht gloednieuw. In de plaats van de al 20 jaar lang gefacelifte Transporter gaan ze in Wolfsburg straks namelijk de T7 Multivan als basis gaan gebruiken. Daarvan kregen we alvast een voorsmaakje in de vorm van de California Concept maar in zo’n komplette Neuentwicklung kruipt natuurlijk flink wat tijd. Daardoor zal de échte T7 California hoogstwaarschijnlijk niet op tijd meer gelanceerd en geleverd worden om er nog deze zomer van te kunnen genieten… Maar geen nood, want er is een alternatief.

Met of zonder tafeltje

Het merk heeft namelijk een ‘Good Night Package’ onthuld, zeg maar een kit om je reguliere T7 Multivan tijdelijk om te bouwen tot camper. Het pakketje bevat een vouwbed waarvoor je de achterste zitplaatsen zelfs niet hoeft te demonteren, want het past gewoon bovenop de ingeklapte stoelen. Daardoor kan je naast het kampeerpakketje ook nog steeds tot vijf personen meenemen. Slapen kan je echter maar met twee, al doe je dat wel in nagenoeg perfecte duisternis. Zo geeft Volkswagen niet alleen voor de ramen maar ook voor het panoramadak magnetische gordijntjes mee, naast een setje verluchtingsroosters om in de voorruiten te monteren.

Volkswagen Multivan Good Night Package 2024

De prijs voor dat alles is 2.868 euro in Duitsland, want op de Belgische prijslijst is dit ‘Good Night Package’ nog niet verschenen. Optioneel kan je ook een klaptafeltje en twee stoeltjes bijbestellen indien je écht niet meer langs de lokale Decathlon wil moeten, en dan betaal je 3.356 euro voor het totaalpakketje. Ben je daarmee nog steeds niet voldaan, dan wordt het toch maar wachten op de volwaardige T7 California die later dit jaar onthuld wordt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws