Promo van de week: gratis privéchauffeur bij aankoop van een Hongqi E-HS9

Hongqi E-HS9 2023

Hongqi is geland in België, en wel met de E-HS9. Hoor je het nu donderen in China, dan lichten we graag even toe dat dat een elektrische luxe-SUV is die qua looks gerust naast een Rolls-Royce zou mogen staan. Niet overtuigd? Dan geeft Hongqi je er Rolls-Royce-gewijs een privéchauffeur bij.

We snappen je best: met al die nieuwe, Chinese merken op de markt zie je stilaan door het bos de bomen niet meer. Er is echter één boom die er in zekere zin bovenuit steekt, en dat is Hongqi. Die constructeur bouwde al sinds jaar en dag Chinese versies van Russische limousines en heeft nu ook de oversteek gewaagd naar Europa. Dat doen ze met de E-HS9, een 5,2 meter lange elektrische SUV met de looks van een heuse Rolls-Royce Cullinan… En de privileges, blijkbaar.

50 uur achterin je Hongqi

Om de opening van zijn eerste Belgische showroom te vieren, heeft Hongqi-invoerder Hedin Automotive namelijk een opmerkelijke promotie op poten gezet. Zo krijgen klanten die in de Brusselse showroom overgaan tot de aankoop van een E-HS9 er een voucher van Get Driven bij. Dat is een bedrijf dat privéchauffeurs uitstuurt die jou met je auto komen rondvoeren, en de voucher geeft je 50 uur gratis toegang tot die dienst. Kortom: als je dat wil, kan je je eerste 50 uren Hongqi-eigendom doorbrengen achterin één van zijn captain chairs met een glas champagne in de hand… Alsof het een échte Rolls-Royce was geweest.

Hongqi E-HS9 2023

Of maak daar toch maar een glas cava van, want zo’n Hongqi E-HS9 is relatief gezien een Rolls-Royce Cullinan voor een prikje. Zo vraagt het merk 69.995 euro voor de elektrische luxesloep — en ja, ook wij vinden dat nog steeds een flinke som geld. Dat verbleekt echter compleet bij het zien van het prijskaartje van een echte Rolls-Royce Cullinan, want die kost al snel 400.000 euro. Wil je dus leven als de (Chinese) elite voor minder dan de prijs van een Mercedes EQE, dan is dit misschien wel je kans.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws