Apple brengt Siri in je wagen

Iedereen zal ondertussen wel weten dat er gisteren alweer een Apple keynote was in Amerika. Het moment waarop ze o.a. hun nieuwe (dure) Macbook  Pro voorstelden en de aankondiging maakten dat Siri niet alleen op de iPad en iPhone beschikbaar zal zijn maar ook in de wagen. Apple wil een extra knopje op het stuurwiel hebben waardoor je erg makkelijk Siri kan activeren. Ze zullen de technologie "Eyes Free" gaan noemen. Mensen zonder iPhone of iPad kunnen het schudden want de technologie maakt per bluetooth verbinding met je Apple-toestel dat in je zak of handtas zit. Apple maakte alvast duidelijk dat constructeurs interesse hebben. BMW, GM, Mercedes, Land Rover, Jaguar, Audi, Toyota, Chrysler en Honda hebben allemaal al een contract getekend om binnen dit en twaalf maanden de "Eyes Free" in hun wagens aan te bieden.

Via Engadget

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Quin 13:30
afbeelding van Quin

Die spraaktechnologie is zonder meer één van de beste, maar van Blue&Me-systeem in m'n Alfa kan ik ook niet klagen :).

Leuke combinatie zou wel de nieuwe TomTom-kaarten in iOS6 gebruiken met Siri.

Techno Patat 17:19
afbeelding van Techno Patat

Bij mij loopt het nogtands niet over van de blue en me! Herkent de helft niet van wat ik zeg en als hij het al herkent verliest hij de verbinding met de telefoon -.-! Enkel als er iemand naar mij belt doet hij het prima (gelukkig)!

Een siri assistent zou dus handig zijn (al moet ik dan wel weer eerst een iPhone kopen :P!)

Yvesw 09:41
afbeelding van Yvesw

@Nathan: Wie gebruikt nog een USB-stick om muziek te luisteren? DAT is pas derde-wereld lands. :p Lang leve iPod/ Spotify combinatie!

O.T.: Ik heb nog nooit een systeem geweten dat doet wat het moet. En tegen de tijd dat je de "spreek" knop hebt ingedrukt heb je het meestal al zelf gevonden en ingetoetst. Niet userfriendly genoeg imo. Al kan Apple mss iets sterk uit de mouw schudden. Maar dan zijn we wel weer een stap dichter tot de Appleïsering van de maatschappij....

Yvesw 20:16
afbeelding van Yvesw

@Messer: Je kan niet kiezen uit artiesten, nummers, compilaties, genres = "Derdewereldlands" :p

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws