Pearl Capsule zet Lamborghini Urus extra in de verf

Lamborghini Urus Pearl Capsule

Lamborghini’s Centro Stile, de designafdeling van Sant’Agata Bolognese, heeft een speciale designreeks klaar met opvallende kleurcombinaties. De Urus Pearl Capsule moet het eerste volledig productiejaar van de Lamborghini-SUV nog eens extra - sorry - in de verf zetten en klanten leiden naar het personalisatieprogramma.

2019 was het eerste volledige productiejaar van de Urus, Lamborghini’s eerste SUV. Een succesnummer, zo blijkt: meer dan 80 procent van de zowat 8.300 Urus-exemplaren gaat immers naar nieuwe klanten. Die kiezen vooral voor vijftig tinten grijs, zo blijkt.

Lamborghini Urus Pearl Capsule

Lamborghini wil zijn klanten daarom richting Ad Personam sturen, het personalisatieprogramma waar Lamborghini-klanten de kleur en het interieur van hun auto’s volledig naar smaak kunnen aanpassen - en waar ze uiteraard bereid zijn de nodige euro’s voor op tafel te leggen.

Lamborghini Urus Pearl Capsule

De Urus Pearl Capsule laat je kiezen uit drie opvallende maar klassieke Lamborghini-kleuren: Giallo Inti, Arancio Borealis en Verde Mantis. Die kleuren worden gecontrasteerd met een dak, diffusor, spoilerlip en 23-duimsvelgen in glanzend zwart. Ook binnenin keert de tweekleurige combinatie terug, in combinatie met alcantara, carbon en zwart geanodiseerd aluminium.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws