Zo glamoureus is het leven met een Lamborghini

Italiaanse flair, overvloed aan pk's en goddelijk lawaai uit de uitlaat... daar denken we aan bij het bezitten van een Lamborghini. Deze video toont de andere zijde van de medaille. Die van Italiaanse bouwkwaliteit met rare kwinkslagen en zichzelf opvretende versnellingsbakken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Yvesw 12:24
afbeelding van Yvesw

Van wat ik me herinner werd de E-gear in huis ontwikkeld onder VW-vlag. Want die bak was ook beschikbaar in de Audi R8.

Adriaan 12:30
afbeelding van Adriaan

Ik heb het niet gevonden van een gallardo, maar wel van een huracan, en daarin gebruiken ze een versnellingsbak van Graziano Trasmissioni. En om dat nu direct als italiaanse brol te gaan labelen, zou ik niet direct willen doen, aangezien aston martin v12 Vantage S, Vantage S, Audi R8, Lambo Aventador, Maserati GranTurismo S, McLaren MP4-12 en 650s allemaal gebruik maken van versnellingsbakken van Graziano.

Wim 11:24
afbeelding van Wim

Ik heb gehoord(podcast) van specialisten dat vanaf Audi het plan had om de V10 in de R8 te gaan gebruiken, ze de Lambo motor volledig "verduitst" hebben. Je moet dus bijv. een Gallardo V10 hebben van na de R8 V10 introductie.

Adriaan 14:10
afbeelding van Adriaan

Van de motor ben ik niet op de hoogte, de versnellingsbak van de r8 is ook lichtjes anders dan die van de lambo's. Graziano maakt de versnellinsbak, vw zet er de koppeling en verdere mechanische onderdelen op en gaat dan pas naar audi. Wss zal de motor gelijkaardig traject afleggen.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws