Busjesfans: Dit kost de nieuwe Nissan Interstar (met dieselmotor)

Nissan Interstar prijzen belgie 2024

Prijzen van een roedel dieselvarianten van een gloednieuw product? Dan zijn we zonder twijfel de busjesafdeling binnengewandeld. Nissan heeft de prijzen vrijgegeven van zijn gloednieuwe Interstar. Kijk je even mee, Post NL?

Begin dit jaar lanceerde Nissan de nagelnieuwe Interstar, het Japanse neefje van de al even nieuwe Renault Master. Die wil zelfstandigen en bedrijven gaan overtuigen met zijn toegenomen bedieningsgemak, grotere laadruimte en comfortabeler interieur. Nog meer dan in autoland geeft de prijs vaak de doorslag, waardoor de prijzen voor de Nissan Interstar geen dag te vroeg komen.

N-Connecta of Tekna

Zoals wel vaker bij bestelbusjes kan je kiezen uit een riant aanbod motoren, lengte en hoogtes. Zo zijn er vanaf de start al 13 (!) configuraties mogelijk, zonder dat we rekening houden met aparte carrosserievormen zoal chassis, kipper en meubelbak. Hier gaat het dus puur over de "klassieke" bestelbus. Starten doet de Interstar als Interstar L2H2 N-Connecta dCi 105 Euro6E manueel MTM 3t3 ( Jep, dat bekt voortreffelijk) met een basisprijs van 41.927 euro (34.650 excl. btw). In ruil krijg je dan een Interstar met standaard lengte, 3 zitplaatsen, een maximale toegestane massa van 3,3 ton en een 105 pk sterke viercilinder diesel van 105 pk. Hieronder kan je de uitgebreide prijslijst zien om een betere indicatie te krijgen.

Nissan Interstar prijzen belgie 2024

Zoals je kan zien komt de Interstar er in twee uitvoeringen: N-Connecta en Tekna. Die laatste zet zich in de markt als het meer luxueus aangeklede broertje van de N-Connecta. Ga je voor de automaat, dan krijg je een exemplaar met maar liefst 9-versnellingen. Naast de MTM van 3,3 of 3.5 ton heeft de Interstar eveneens een trekcapaciteit van 2.5 ton. Om klanten helemaal over de streep te trekken geeft Nissan nog 5 jaar/160.000 km fabrieksgarantie.

Nissan Interstar prijzen belgie 2024

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws