Video: Nieuwe Mini Cooper SE | 7 dingen die je moet weten!

Mini Cooper SE info elektrisch

Goed nieuws, er is een nieuwe Mini! Autofans ging al exclusief in België kijken naar de 100% Mini Cooper SE. Videotijd!

Een nieuwe Mini, dat is stiekem altijd een heugelijk moment, want de compacte hatchback fleurt al decennia lang het straatbeeld op. En toegegeven, de huidige Mini is heus geen kleintje meer, maar de nieuwe generatie Mini Cooper zoekt terug de frivoliteit op en combineert dat met een elektrische aandrijflijn en hypermoderne tech in het interieur. Kijk even mee!

Meer weten?

Wil je meer lezen over de nieuwe generatie Mini Cooper? Dat kan je via deze link. De Mini Cooper heeft trouwens ook een elektrisch crossover-broertje in de vorm van de nieuwe generatie Countryman. Meer daarover kan je hier lezen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Edison 09:20
afbeelding van Edison

Ik vind het eerlijk gezegd geen verbetering ten opzichte van de huidige generatie.
Ziet er goedkoper uit, Made in China, ...

Patrick Peire 07:33
afbeelding van Patrick Peire

Ik heb er 3 gehad de 1275.. de coupe en nu de s cabrio maar koop nu zeker mini meer het zijn idd doozen uit china en creatief zijn ze zeker niet, ik wou bv een rood dak maar dat kon niet etc
Het lederen interieur is al goed aan het gaan en ik heb net 50.000 km...china zeker...en de service is enkel op prestatie, lees geld gericht... Voor dus niet meer!!!!! Mini was goed maar nu te Chinees voor een hog3 prijs!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws