Live op de IAA 2013: Idioot slaat eigen M6 aan gort!

idiot

De aandachttrekkerij gaat gewoon verder. Eerder was er die man in China die zijn Quattroporte helemaal in de vernieling sloeg. Dat vond deze man best een goed idee om zijn ongenoegen over de M6 duidelijk te maken... alleen gaat hij er over.

Deze man heeft een reden om voor de ingang van de IAA zijn wagen total loss te slagen, namelijk: "The car makes rattling noises and the shifts are shit!!" Oftewel, enkele kraakjes en piepjes en een te trage versnellingsbak. iets wat dus ECHT niet kon opgelost worden bij de dealer, hé. Het toppunt van deze hele belachelijke vertoning? Hij gaat de M6 laten maken bij dezelfde dealer om hem daarna tijdens de Bundestag in Berlin wéér in de puin te slagen. Heb jij sympathie voor dit gedrag of zou je de sloophamer liefst eens in de andere richting slaan?

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Kenny 19:53
afbeelding van Kenny

Wat een debielen zeg. En dat terwijl er zoveel mensen (waaronder ikzelf) dromen van een M6.
Ik begrijp z'n 'punt' ook niet echt. Als je het geld hebt voor een M6, en je bent er niet tevreden van, dan laat je dit ofwel herstellen, of je koopt iets anders. Maar hem aan gort kloppen voor een bende genadigden, en dan nog eens breed uithangen dat het om een BMW gaat, daar bereik je niets mee. Voor mijn part wordt de bijl op z'n Spartacus' op z'n schedel geplaatst :-)

kurt1 11:06
afbeelding van kurt1

Dat voorste spatbord houdt het eigenlijk verdomd goed uit zeg, in vergelijking met de achterkant en de zijdeuren. Stel decadente losers weliswaar. Hopelijk veert het bijl ne keer terug recht tussen hun lodderogen.

chuwie 13:45
afbeelding van chuwie

first world problems..
rich people problems..
luxe problemen..

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws