Fastned trakteert op wafels bij opening snellader, en je moet er zelfs niet elektrisch voor rijden

Fastned snellader 2023

Ben je op vrijdag 10 februari toevallig in de buurt van Kontich, en lust je wafels? Dan moet je zeker even je kop laten zien bij de opening van de nieuwe Fastned-snellader. De Nederlandse laadpaalgigant trakteert er namelijk alle aanwezigen op wafels, ongeacht of je nu elektrisch rijdt of niet... Als dat maar niet uit de hand loopt.

De laatste jaren wordt er flink geïnvesteerd in snelladers. Zo telt ons land volgens de cijfers van het Alternative Fuels Observatory tegenwoordig 19.125 publieke laadpunten, waaronder 887 snelladers. Leg je daar het rapport van twee jaar geleden naast, dan merk je dat er in die tijd bijna 10.000 publieke laadpunten en 370 snellaadpunten bijgekomen zijn. Toch wordt er nog steen en been geklaagd over de infrastructuur, en daar wil Fastned iets aan gaan doen.

Wie zoet is krijgt lekkers

Een oplossing kan zijn om zij die klagen de mond te snoeren met lekkers, getuige de actie van Fastned. Bij de opening van hun nieuwste snellaadpunt in Kontich trakteren ze namelijk op wafels en koffie, en daarvoor moet je zelfs geen sleutels van een oplaadbare auto kunnen voorleggen. Fastned zegt ook zij die gewoon geïnteresseerd zijn te gaan voeden, en dat houdt misschien nog steek ook. Waarschijnlijk zijn diegenen die het meest sceptisch staan tegenover elektrische auto's en laadinfrasructuur namelijk niet zij die ermee rijden, maar wel zij die er niet mee rijden...

Fastned snellader opbouw 2023

Fastned zelf is één van de grotere laadpaalboeren in onze contreien. Alles samen baten ze bijna 250 laadstations uit in België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zwitserland, en 59 daarvan werden pas in 2022 toegevoegd. Daarvan lagen er 5 in ons land, goed voor momenteel 16 actieve Belgische snellaadstations. Dat klinkt misschien als weinig, maar ieder station telt wel gemakkelijk vier tot acht individuele laadpunten. Maar goed: je leert er alles over tussen de wafels en de koffie, komende vrijdag van 16u tot 18u in Kontich.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws