Welke auto zou jij rijden als je Mark Zuckerberg was?

Welke auto zou jij rijden als je Mark Zuckerberg was?

Mocht je slim geweest zijn, op Harvard gestudeerd hebben, een geniaal idee hebben om een website te maken waar mensen vrienden kunnen worden en in contact kunnen blijven met elkaar... Stel: jij was Mark Zuckerberg. Je hebt dus een vermogen van 19 miljard dollar. Waarmee zou jij dan rijden?

19.000.000.000 ofte negentien miljard dollar ofte 19 duizend-miljoen. Het zijn bedragen waarmee je een riante villa cash kan betalen en je het aantal nullen op je rekening niet ziet wijzigen. Heel veel geld dus. Maar de oprichter van Facebook blijft zijn nuchtere zelve. Ondanks zijn vermogen is de op 1 na jongste miljardair allertijde geen vaste klant bij exclusieve automerken. Mark kocht gewoon een Golf GTI. Een wagen die wij als sterveling zelfs kunnen betalen.

Maar volg je Zuckerberg in die beslissing? Of koop je bijvoorbeeld liever 19.000 Bugatti Veyrons en als toetje een Volkswagen GTI om over je acht kilometer lange oprit te scheuren?

(PS: Daarmee is wel meteen je hele vermogen uitgegeven)

Laatst gepubliceerd

Reacties (21)

Plaats een reactie
Carlos 17:37
afbeelding van Carlos

euhmm...
GT-R of 2
C63 AMG break
E63 AMG break
RS6 Avant
Enkel nog iets klein voor in de stad, maar welke geen idee ^^ Iets met power.
Verder geraak ik in 'super sportscars' niet in- of uitgestapt.

Yvesw 17:54
afbeelding van Yvesw

Ik kocht mij Saab en liet ze een 9-5 station maken met AWD en 560 pk, 'nuff said.

Carlos 18:04
afbeelding van Carlos

Een 'nieuwe' 9-5 of... :D De 'nieuwe' 9-5 Sportcombi vind ik ook wel een beest ^^

Michiel 22:51
afbeelding van Michiel

+1 !

chuwie 18:00
afbeelding van chuwie

op zijn minst dan toch de r32.. :p

Christophe VA 21:43
afbeelding van Christophe VA

-DB 5
-300 SL Gullwing
-Porsche Targa
-350 GTO
-RR Vogue
-RS7

frederich 23:15
afbeelding van frederich

Een lamborghini miura omdat het gewoon een prachtige wagen is.

Cédric 04:10
afbeelding van Cédric

Ik zou Tesla een elektrische bus (autocar) laten maken die helemaal luxueus is ingericht voor 10 à 15 mensen. Mooi parket op de vloer, stijlvolle meubelen, sfeervolle verlichting, fantastisch liggende tweepersoonsbedden, home cinema met B&O luidsprekers in heel de bus, een gigantisch panoramadak, ... Uiteraard met enkele chauffeurs.
En met die bus zou ik dan op "cruise" gaan doorheen Europa! Waauw, ik zou nu best willen instappen, met mijn vriendin richting Como, Italië! :-D

Adriaan 14:34
afbeelding van Adriaan

Ik begrijp de man wel hoor, als ceo van zo'n publiek bedrijf zijn de spotlights constant op u gericht. En ik zou ook niet willen toekomen met een of andere miljoenenbak terwijl uw personeel voor een fractie van uw vermogen elke dag kei hard moeten komen werken zodat gij uwe dikke auto kunt betalen.
Ik zou denk ik een 3 touring of a la limite een 5 touring pakken. Zoals bv 530xi. Dan maak het het onmiddellijk ook veel lastiger voor uw management om een dikkere auto te bestellen dan de baas, want dat is not done, en spaar je direct ook heel wat uit op je lease budget :p
In mijn garage thuis zou er dan nog wel een bmw 507 staan, maar dat zou eerder een verzamel object zijn dan mijn dagenlijks vervoersmiddel.

Techno Patat 17:44
afbeelding van Techno Patat

Neef van me werkt voor facebook! Hij klaagt niet ze. Elke vrijdag happy hour in de kantine, elke dag komen veel werknemers gratis in de kantine eten met heel hun gezin. Gasten zijn ook gratis welkom,... Facebook verzorgt z'n werknemers heel goed. Ze moeten allesinds niet zeggen dat de baas met een mindere bak moet rijden om beter voor hun te zorgen :-)!

Ikzelf zou Steve Job's zijn kant uitgaan. Gewoon bij de lokale dealer zeggen: Elke nieuwe AMG die uitkomt mag je voor mij bestellen en daar ik dan in tot de volgende uitkomt. De oude nemen jullie dan wel over?

Quin 21:57
afbeelding van Quin

Mega-garage kopen en met m'n super/hypercarlijstje gaan shoppen :).

Marco 22:33
afbeelding van Marco

Waarom niet gewoon zelf een designer en team aanstellen en een auto naar wens laten ontwerpen en in éénmalige productie te brengen?
Maar ik denk dat de kans even groot is als de geest die uit de lamp komt....

Marco 22:34
afbeelding van Marco

Of gewoon een F40. En een RS6 voor dagelijks gebruik. Dat is meer haalbaar(als ik 10 levens had).

marc-arthur 20:14
afbeelding van marc-arthur

Een Maserati Quattroporte, Ik heb ooit het geluk gehad er eens te mogen met rondtoeren, fantastische ervaring!!!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws