Neiman Marcus Aston Martin Vanquish Volante kopen?

Aston-Martin

Het is toch wat bizar om in een grootwarenhuis een auto te gaan verkopen. Toch is de Neiman Marcus-keten niet aan zijn proefstuk toe. De 344.500 dollar kostende gelimiteerde Vanquish is niet de eerste de beste. Velen gingen hem al voor.

10 stuks.

De Vanquish Volante van N.M. is ruim 50.000 dollar duurder dan normaal. Hij komt er in een beperkte oplage van slechts tien exemplaren. Uiteraard is dit dan een wagen die door het merk zelf is samengesteld. In de meerprijs zit ook een automatische donatie van 3.000 dollar naar de Neiman Marcus Charity. Twee vliegen in één klap voor de keten.

snel buiten

Vergis je niet, de wagens die ze via deze weg verkopen zijn binnen het uur uitverkocht. De verkoop start op 23 oktober om 11 uur. Voorgangers waren ondermeer de identieke kopie van de James Bond BMW Z3, de MP4-12C spider van vorig jaar, Ferrari FF, Een "His and Hers" setje Ford Thunderbirds etc etc.

Behalve auto's, kledij en bergen dure juwelen kan je bij Neiman Marcus ook terecht voor zeer exclusieve speeltjes. Kijk hier maar naar enkele voorbeelden. Het volledige Christmas Book met alle leuke cadeautjes vind je hier.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws