Advertorial: Kies de juiste olie met Mobil.be

Een auto zuiniger maken doe je niet enkel door je airco en radio uit te zetten, je gaspedaal te strelen en voor elk licht je motor uit te zetten... het kan ook makkelijker, door de juiste olie te kiezen bijvoorbeeld.

Het is belangrijk om de juiste synthetische olie voor je wagen te selecteren. Om de correcte olie te kiezen voor je wagen, is er de Mobil Product Selector op www.mobil.be waar we ook vorig jaar al eens reclame voor maakten. Hiermee kunnen particulieren, onderhoudsmonteurs en inkoopverantwoordelijken eenvoudig motor olie selecteren die de best mogelijke prestatie levert voor de auto van hun klanten. Wil je weten welke olie het best past bij uw Porsche (want daar rijden Autofans mee) dan kijk je even op hun website.

De tool is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Door het merk, type en bouwjaar van het voertuig in te voeren, identificeert de Product Selector de meest geschikte motorolie. Met de juiste olie profiteren klanten van een potentieel lager brandstofverbruik en een betere bescherming tegen motorslijtage.

De door de Product Selector opgegeven resultaten zijn afgestemd op de eisen van de autofabrikant. De selectietool beveelt dus Mobil smeermiddelen aan die door de autofabrikant zijn goedgekeurd.

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws