Shooting brake voor de McLaren MP4-12C?

Shooting brakes zijn in. Mercedes ontwikkelt er eentje op basis van de CLS, Jaguar wil dat de stationwagon van de XF ook als Sportbrake wordt aangesproken. Eigenlijk hebben vooral shooting brakes van supercars een exotisch kantje, zo was er de Bentley Continental Flying Star en hebben we ook de Ferrari FF. Op dezelfde denkpiste gaat AutoExpress verder om een shooting brake te bedenken van de McLaren MP4-12C. Volgens de bron is McLaren zelfs al aan de ontwikkeling ervan bezig.

De MP4-12C komt dan lijnrecht tegenover die Ferrari FF te staan. Het zou echter nog steeds om een tweezitter gaan die meer kofferruimte krijgt, om snel mee naar de supermarkt te karren bijvoorbeeld. Ook onder de kap zouden de Engelsen geen wijzigingen aanbrengen, de 600 pk sterke 3.8 liter V8 twinturbo duwt dan nog steeds je maag tegen je ruggengraat in slechts drie seconden.[

Shooting brake voor de McLaren MP4-12C?

]1

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Quin 10:55
afbeelding van Quin

Lijkt me wel nog wat leuks te worden :)

Yvesw 13:48
afbeelding van Yvesw

Ik zie wel niet waar de kofferklep dan exact open gaat... Lijkt me een hoge hefdrempel!

Techno Patat 17:48
afbeelding van Techno Patat

Mclaren is niet het 'Merk met genoeg durf' om zoiets verkocht te krijgen! Wil je iets speciaals koop je een Mclaren, wil je iets dat er speciaal uit ziet ga dan naar de Italianen!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws