Lenteweer = cabrio kopen

Wat een lentezonnetje al niet kan doen met een mens. Was men in januari nog vastberaden op zoek naar de superhandige SUV of stationwagen, dan bleek de gemiddelde Belg plots wanhopig op zoek te gaan naar een dakloze auto bij het doorbreken van de eerste zonnestralen. Autoscout24.be noteerde een fenomenale stijging in het aantal zoekopdrachten naar cabrio's naar het einde van de maart toe. Het absolute record werd gemeten op 25 maart, toen er waren maar liefst 250% meer opzoekingen naar dit type van auto.

Onder de gezochte modellen waren wagens als de Volkswagen Golf en de BMW 3-reeks het meest in trek. Op de derde plaats stond de iets duurdere Mercedes CLK. Verder zijn ook de Audi A4 en Peugeot 207CC bijzonder gegeerd.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yannick Degroeve 00:09
afbeelding van Yannick Degroeve

de beste 2dehandsjes zijn de vergeten??? MX-5 NC's zijn enorm voordelig te koop 2dehands en ik ken mensen die van een Z4 terug naar een MX-5 gaan vanwege het énorme fun aspect

Anonieme gebruiker 15:50
afbeelding van Anonieme gebruiker

Cabrio publiek over het algemeen genomen = geblondeerde objecten, homo's ( niks tegen ) en mislukte overjaarse playboys.

Yannick die te lui is om in te loggen 03:42
afbeelding van Yannick die te lui is om in te loggen

@ Mesoerrie... mensen die met de kap dicht rijden in een mx-5 mogen dat enkel doen als het giet!
Ikzelf rij bijna altijd cabrio (tenzij ik een goeie babbel wil doen met iemand). Voordeel bij een MX-5
is dat er echt zo goed als niets van de buitenwind in je cockpit komt. wat dan weer hel is aan de côte d'azur (om de 5min kap terug dicht omdat het niet uit te houden is).

Ik moet toegeven... als ik bij temperaturen van 3.. 4 graden in cabrio rij dan lijkt dat wat belachelijk maar ik ondervind totaal geen hinder. Soms zelfs zonder zetelverwarming of extra warme lucht :-) heerlijk die MX-5'jes :-)

Trouwens, ditzelfde heb ik meerdere keren geprobeerd met o.a. een mini cooper cabrio, fiat 500c en een megane cabrio.... froze my nuts off!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws