Renault Mégane Collection is update voor 2012

Renault geeft de Mégane een opfrisbeurt voor 2012. Waar de Scénic daarvoor een 'wereldpremière' krijgt opgespeld, geeft Renault de Mégane (met nieuwe toevoeging 'Collection 2012') enkel een persbericht. De opfrisbeurt houdt kleine wijzigingen aan de voorzijde in, vooral de geïntegreerde LED-verlichting valt daarbij op. De zwarte omrandingen rond de koplampen moeten de Mégane een voornamer voorkomen geven. Naast de esthetische wijzigingen introduceert Renault ook de nieuwe dCi Energy-motoren op het Mégane-gamma.

Deze deden hun intrede op de Scénic en worden nu ook op de Mégane aangeboden. Het gaat om een 1.6 dCi met 110 of 130 pk. Ook de TCe benzine krijgt een nieuwe variant, voorzien van 115 pk. Daarmee haalt hij een verbruik van 5,3l/100 km en een CO2-uitstoot van 119g/km. Voor 2012 voorziet Renault de Mégane ook van een Visio System en een Hill Start Assist om de bestuurder bij te staan. De Mégane Collection zal tegen maart bij de dealer staan.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Yvesw 19:03
afbeelding van Yvesw

De Mégane blijft gewoon een topper. zeker de Coupé, njamie!

Kenny 19:14
afbeelding van Kenny

De Coupé blijft voor mij ook wel een topper, liefst met een vlotte TCe :-) Het is wel knap dat de opbouw van de LED'jes vooraan verschilt (waarschijnlijk naargelang het uitrustingsniveau). Ik ben ook wel benieuwd naar de achterkant van de Mégane Grandtour, zouden daar ook nieuwe lichtunits in steken? Zo lijkt het wel.

gtike 20:41
afbeelding van gtike

geef mij maar de break met 180 peirden

Techno Patat 14:11
afbeelding van Techno Patat

Het blijft een mooie auto aar ergens vind ik da vorige toch mooier...

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws