Wat heeft Beieren in petto voor 2010? BMW roadmap

BMW gamma 2010

BMW is een topper in het uitvinden van segmenten. En die dienen uiteraard allemaal van een facelift voorzien te worden. Voor 2010 staan er dan ook een pak modellen op het schema. Op de NAIAS (1/10) zal BMW haar Concept Active E voorstellen. Een weekje later volgt het Active E Production Car (eDrive) in Parijs. Het nieuwe topmodel van de Z4 - sDrive35is - , neen een M komt er echt niet, zien we in Parijs op acht oktober.

 

 

De driereeks zal samen met de M3 en cabrio LCI vernieuwd worden deze maand. Officieel voorstellen doen ze hem in Genève (drie oktober).

Belangrijk is ook de vernieuwing van de hele vijf-reeks. Op drie oktober zal deze op verschillende salons te samen voorgesteld worden. De sedan en Li versie staan in Genève en New York. De ActiveHybrid versie staat in Genève (drie oktober). De touring (F11) en de M-pakketjes op de nieuwe vijfreeks mogen we in de lente verwachten.

 

 

Nog niet getoond is de nieuwe zes-reeks. Het wordt tijd voor wat spyshots, want einde November wordt hij bekend gemaakt. Op het autosalon in Genève te 2011 wordt hij voorgesteld.

Dan hebben we de BMW X3, ook die zou dit jaar gelanceerd worden. De Mini zal ook volgen met haar crossover, roadster en coupé variant. De Mini opzich zou ook een facelift krijgen en zou niet meer over de PSA diesels beschikken.

Laatste is de X1 die uiteraard ook dit jaar van de band zal rollen.

 

BMW X1

Bedankt voor de tip Hannes

Deels via E90post

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws