Nissan Qashqai (+2) facelift

De Qashqai lijkt het me goed te doen. En om dat succes verder te zetten is er een facelift nodig, ondanks hij nog maar twee jaar oud is. En van die facelift heeft Nissan nu de eerste foto's vrijgegeven. Zowel de Qashqai als de Qashqai+2 zullen worden voorzien van een update. De achterkant blijft zo goed als ongewijzigd. De voorkant daarintegen kreeg wel een goeie restyling. We zien een nieuwe bumper, nieuwe koplampen en een vernieuwde grille. Volgens Nissan zou deze Qashqai ook verbeterd moeten zijn op vlak van comfort en reactievermogen.

 

Daarnaast zou het ook rustiger rijden zijn. Er werd gewerkt aan de isolatie, waardoor vreemde trillingen of ongewenst geluid nu tot een minimum beperkt werden. Maar uiteraard heeft dat zijn prijs. Nissan zal de Qashqai iets duurder van hand moeten doen. Met 2.5 procent meer taxen zal de Quashai dus net iets duurder worden.

 

Verder werden er twee kleuren, rood & grijs, aan de optielijst toegevoegd. Onder de kap werd er op zijn beurt een ECO versie gelanceerd. Onder de naam Pure Drive is de 1.5 liter diesel goed voor 137g/km uitstoot.

 

Via Autocar

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 16:33
afbeelding van Wim

uiterlijk geen verbetering

audifiel 17:20
afbeelding van audifiel

ziet er precies zo "'raar' uit???

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws