Eerste beelden nieuwe Astra

Om ook nog eens wat positieve aandacht te krijgen, na al het negatieve nieuws over mogelijke sluitingen en ontslagen, stuurde Opel wat beelden de wereld in van de nieuwe Astra. Deze lijkt best wel op de beelden die we eerder te pakken kregen. In september zal de Astra officieel worden voorgesteld op het Salon van Frankfurt. De lijnen van de Astra zijn vloeiender dan het huidige model, en leunen dicht aan bij de Insignia-berline. De wagen oogt ook gestroomlijnder dan zijn eeuwige concurrent, de VW Golf. Hij krijgt ook weer een uitgebreid motorengamma, met vermogens van 75 tot 240pk. De schetsen die we te zien krijgen, laten de SportsTourer en de GTC zien. De SportsTourer lijkt een gekrompen Insignia ST, de GTC volgt de trend van de huidige generatie Astra, een iets schuiner aflopender daklijn voor een sportieve driedeursversie.

bron: MotorAuthority

 

 

Via Carscoop zagen we dan weer dit interieurbeeld.

Om ook nog eens wat positieve aandacht te krijgen, na al het negatieve nieuws over mogelijke sluitingen en ontslagen, stuurde Opel wat beelden de wereld in van de nieuwe Astra. Deze lijkt best wel op de beelden die we

eerder te pakken kregen. In september zal de Astra officieel worden voorgesteld op het Salon van Frankfurt. De lijnen van de Astra zijn vloeiender dan het huidige model, en leunen dicht aan bij de Insignia-berline. De wagen oogt ook gestroomlijnder dan zijn eeuwige concurrent, de VW Golf. Hij krijgt ook weer een uitgebreid motorengamma, met vermogens van 75 tot 240pk. De schetsen die we te zien krijgen, laten de SportsTourer en de GTC zien. De SportsTourer lijkt een gekrompen Insignia ST, de GTC volgt de trend van de huidige generatie Astra, een iets schuiner aflopender daklijn voor een sportieve driedeursversie.

bron: MotorAuthority

 

 

Via Carscoop zagen we dan weer dit interieurbeeld.

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Mel 14:06
afbeelding van Mel

Heel mooie verschijning in zijn segment.

190d 16:34
afbeelding van 190d

ziet er wat braafjes uit

Peter 23:05
afbeelding van Peter

Prachtig! Strakke wagen met een mooie belijning, ziet er goed uit.

astrafreak 12:04
afbeelding van astrafreak

waarom duurt het toch nog zo lang voor je de break kan bestellen?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws