Opel Meriva SUV?

Op deze spyshots is een nieuwe versie van de Meriva, Opel's kleinste MPV, te zien. Ze doen eveneens vermoeden dat er van deze volgende generatie ook wel eens een SUV-variant zou kunnen komen. De wagen op de foto heeft een langere wielbasis, is breder en heeft een hogere rijhoogte. Hieruit valt makkelijk af te leiden dat er een 'soft-road' variant op de markt zou kunnen komen. De nadruk ligt dan absoluut op 'soft-road' want ik vermoed dat de kans bijzonder (!) klein is dat deze wagen een echte 4x4 zal worden.

Deze evolutie zou deel uitmaken van het plan van Opel om aan de kopers zoveel mogelijk opties te bieden binnen zijn gamma zodat ze zeker hun zin vinden en dus kopen bij Opel. De nieuwe Meriva zal normaal gezien in de showroom staan tegen 2010.

via autocar

 

 

 

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
cheap michigan car insurance 08:25
afbeelding van cheap michigan car insurance

It is really a great and useful piece of information. I’m satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing. <a href="http://michigancarautoinsurance.com/">cheap michigan car insurance</a>

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws