(Flauwe) Kuhl: Vrarva Orcus is heftig omgebouwde Mitsubishi

Kuhl Vrara Orcus

Japans tuningshuis Kuhl heeft minibusje Mitsubishi Delica heftig onder handen genomen. Het resultaat is deze Vrara Orcus, een creatie die niet zou misstaan in Night City van Cyberpunk of als dienstwagen van wijlen Robocop.

De Japanse tuningscene, het is er eentje waar je geen hoogte van kan krijgen. Want alles van peperdure Lamborghini's tot modale minibusjes gaan er op de schop. Deze keer gaan we die modale kant op met de Mitsubishi Delica D:5, een busje met het sexappeal van een twijfelachtig uitstrijkje. Geen nood echter! Want Japanse tuner Kuhl draait de kuhlheidsfactor (snap je 'm?) helemaal open met deze Vrara Orcus!

Offroadroedel

Want geef toe, welke auto wordt niet beter van carrosserieverbredingen? Dankzij een bodykit die uit 16 onderdelen bestaat groeit de Delica uit van "onopvallend" naar "pure cyberpunk"! Straf genoeg werken de schuifdeuren nog steeds mét de verbredingen aan de carrosserie. Waardoor je nog steeds je roedel kinderen kwijt geraakt op de in totaal 8 zitplaatsen.

Kuhl Vrara Orcus

Standaard komt de Delica met een 145 pk sterke 2.3-liter viercilinder turbodiesel die zijn kracht naar de vier wielen mag sturen en Kuhl accentueert dit offroadbeest nog wat verder dankzij dikke 17-duims velgen en dito banden (Dunlop Grand Trek AT5). Waardoor je ook op het onverharde dieren kan choqueren met deze creatie. De Japanse tuner vraagt 17.000 euro voor deze kit (+ombouw). Juist ja.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws