Toyota GR 86 onder handen genomen door Pandem (Rocket Bunny)

Toyota GR 86 Rocket Bunny Pandem

Met de Rocket Bunny-kit heeft Pandem een iconische bodykit ontwikkeld die op ongeveer alles van Volkswagen Polo tot Lamborghini Huracan kan geplakt worden. Voor de nieuwe GR 86 van Toyota heeft Pandem ondertussen ook haar kit klaar. Die maakt de Japanse sportcoupé belachelijk bruut.

Dat het maar een kwestie van tijd was, de Rocket Bunny-kit van Pandem voor de nieuwe generatie GR 86 van Toyota. Want eigenaars van voorganger GT86 en stiefbroer Subaru BRZ vonden vaak hun weg naar Pandem voor de absurd dikke bodykit van het merk die zich laat kenmerken door met klinknagels gemonteerde carrosseriedelen, extreme verbredingen en absurde splitters. Of het recept werd gewijzigd voor de GR 86? Wat denk je nu zelf!

Got wing?

De Pandem Rocket Bunny GR 86 (wat een naam) is net zoals de andere creaties van Pandem een werkje dat in het oog springt. Er rijden zelfs in racekampioenschappen auto's die subtieler gestileerd zijn. De snuit van de GR 86 krijgt Honda S2000-vibes en de spatborden worden heftig verbreed. Hoewel je Rocket Bunny synoniem stelt met een gigantische op het chassis gemonteerde spoiler, lanceert Pandem haar creatie met een subtielere spoiler. Kwestie van kopers nog de keuze te geven om te upgraden.

Toyota GR 86 Rocket Bunny Pandem

Over upgrades gesproken, Pandem richt zich exclusief op het design van de GR 86. Waardoor voorin niet geraakt wordt aan de nieuwe 2.4-liter boxermotor met 231 pk en 249 Nm koppel. Al zullen internationale eigenaars zonder twijfel plaats vinden voor de nodige turbokracht onder de kap. De Belgische wetgeving laat zoiets - spijtig genoeg - niet toe.

Toyota GR 86 Rocket Bunny Pandem

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws