Maxus Life Home V90 is kampeerbusje met twee verdiepingen en lift

Maxus life home V90 RV

Bestelwagenbouwer Maxus kan zichzelf officieel benoemen tot de big daddy van de kampeerbusjes. Het Chinese merk dat ook bij ons actief is toont met de Life Home V90 Villa Edition een kampeerbusje met extra verdieping én lift. Daar sta je dan met je Grand California...

De kampeerbusjeswereld is letterlijk een wereld op zich. Want verschillende automerken maken er een erezaak van om het interieur zo vernuftig mogelijk in te richten. Elke centimeter telt tenslotte. Al kan je natuurlijk ook ruimte winnen door een extra verdieping te installeren. Kijk, bij Maxus denken ze letterlijk outside the box.

Met lift!

Het resultaat van dat denken is alvast de Life Home V90 Villa Edition, een kampeerbusje met maar liefst 32 vierkante meter aan kampeerplaats. Met dank aan uitschuifbare zijkanten én een uitklapbaar dak. Geen stoffen dakje voor wat extra hoofdruimte. Nee, met een druk op de knop tover je een tweede verdieping tevoorschijn van 12 vierkante meter bovenop de bestaande 20 vierkante meter ruimte.

Maxus life home V90 RV

Deze tweede verdieping - met balkon, uiteraard - kan je gebruiken als living/ eetkamer en beschikt over grote glaspartijen die je ondoorzichtig kan maken. Al kan het nog een stapje straffer. Want bij Maxus vonden ze dat een trap te veel plaats in zou nemen en dat een ladder niet echt handig is. Resultaat? Dit kampeerbusje heeft een éénpersoonslift aan boord om je boven het plebs op de camping te sturen.

Wacht, hoeveel?

Kijken we terug naar de begane grond, dan beschikt dit busje over alle luxe waar je stiekem naar snakt in een kampeerbusje. Je weet wel: douche, toilet, airco, keuken en wasmachine. Zelfs een flatscreen tv behoort tot de mogelijkheden.

Maxus life home V90 RV

Hebben we je aan het dromen gebracht? Dan hebben we spijtig genoeg slecht nieuws. Zo lijkt het onwaarschijnlijk dat deze Life Home V90 Villa Edition ooit officieel geïmporteerd zal worden in België, daarnaast kost dit kampeerbusje een vlotte 2.68 million Chinese Yuan. Je weet wel, 344.000 euro. Toch maar met het tentje op vakantie?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws