Renault maakt prijs Captur e-Tech plug-in hybride bekend

renault captur e-tech prijs

Renault heeft een Belgisch prijskaartje aan de Captur e-Tech gehangen. Daarmee kan je berekenen hoeveel opslag je moet vragen aan je baas om de fransoos met stekker op je oprit te krijgen.

Met de Captur e-Tech en Clio e-tech lanceert Renault zich in de hybride markt. De eerste is een plug-in, de tweede een gewone.

In de achterhoede van de Captur e-Tech vinden we een 9,8 kWh sterke accu terug, die er mee voor zorgt dat de Captur een uitstoot van 32 g/km te handhaven. Je rijdt maximaal 50 kilometer volledig elektrisch, en in totaal heb je een vermogen van 160 pk uit de 1.6 TCe in combinatie met de elektromotor.

twee niveau's

Nu we die cijfers opgefrist hebben, is het tijd om naar de prijs te gaan kijken. De vanafprijs ligt op 32.575 euro. Daarvoor krijg je de Intens-versie, de Initiale Paris-variant kost minimaal 35.575 euro. De eerste leveringen van de Captur e-Tech plug-in hybrid worden verwacht voor het najaar van 2020.

renault captur e-tech prijs

Ook de Clio e-Tech krijgt een prijskaartje, die koop je voor 24.850 euro. Bij de Clio heb je echter niet de mogelijkheid om via de stekker bij te laden.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie