Hyundai wuift ix35 uit met Final Edition

hyundai-ix35-final-edition-1

Hyundai lanceert een speciale reeks van de ix35 om zijn afscheid in de verf te zetten. De volgende generatie zal immers weer door het leven gaan als Tucson.

Opvallend bij deze Final Edition is het nieuwe radiatorrooster dat de ix35 een nieuw gezicht geeft. Daarmee sluit de wagen beter aan bij de recente facelifts van i30 en i40. Toch is het gek dat Hyundai die vernieuwing toepast, want de Final Edition wordt slechts gebouwd in een oplage van 350 exemplaren voor de Belgische en Luxemburgse markt. Hij wordt leverbaar met de 1.6 GDi benzinemotor (135 pk) of de 1.7 CRDi (115 pk) en kost respectievelijk 26.449 of 29.449 euro.

warm aangekleed

Deze Final Edition zit dik in de opties, want standaard krijgt hij automatische dual-zone airconditioning, een navigatiesysteem met geïntegreerde achteruitrijcamera en bluetoothfunctie, lichtmetalen velgen, privacy-glas achteraan, een regen- en lichtsensor, cruise control, parkeersensoren achteraan, en verwarmde zetels voor- en achteraan. Metaalkleur is het enige wat je nog kan aanduiden op de optielijst.

hyundai-ix35-final-edition-1

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Willem Bat 15:28
afbeelding van Willem Bat

Dit is niet de EU uitvoering. Ik denk dat ze ergens nog een paar grillen over hadden uit Azie. Ik rij met dezelfde gril besteld via Alibaba en gemonteerd

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws