Wees uniek dankzij ABT Individual

abt-audi-rs5-r-individual_01

BMW individual, McLaren MSO, Ferrari Tailor Made en Audi Exclusive. Het is maar een greep uit speciale programma's die constructeurs aanbieden om wagens te personaliseren. ABT springt nu ook op die populaire trein met haar Individual-programma. Want er valt veel geld te verdienen met het bouwen van een auto van iemands dromen.

Het lijkt een trend te worden waar we mee moeten leven. Want stilaan gaan we van massapersonalisatie (lees: gele spiegelkapjes op je MINI) naar persoonlijke personalisatie. Een term die misschien dom klinkt, maar heel veel constructeurs hebben ontdekt dat er veel geld zit in het daadwerkelijk one-off maken van wagens. Iets waar Bugatti mee begon om haar Veyrons uit de deur te krijgen, maar je nu ook ziet bij merken zoals BMW, Jaguar en McLaren. Tuningsbedrijf ABT dat zich focust op Audi's en Volkswagens doet er nu ook aan mee.

Zelf pretenderen ze dat het Individual-programma een stuk verder gaat dan wat ze normaal doen. Een speciaal interieur met unieke logo's er in? Geen probleem. Speciale kleurencombinaties binnen en buiten? Jawel. Unieke wielen, bumpers en uitlaten? Als je maar betaalt. We geloven er zelfs sterk in dat er klanten zijn die hier daadwerkelijk op zitten te wachten. Want in rijke landen woedt er een strijd om écht uniek te zijn. Hier is je kans.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws