Officieel: Dodge Charger 2011

Dodge heeft het doek getrokken van de nieuwe Charger. De muscle car krijgt wat meer trekken van zijn voorganger uit de jaren '60. Vooraan siert de nieuwe Dodge-grille de neus, terwijl de achterpartij werd hertekend.

Daarbij werden LED-strips niet over het hoofd gezien. Onder de kap vinden we de bekende 5,7l V8 HEMI of een nieuwe 3,6l V6 Pentastar. De Charger krijgt standaard achterwielaandrijving maar ziet ook vierwielaandrijving in de optielijst verschijnen. Een all-wheeldrivesysteem dat de aandrijving op de voorwielen uitschakelt wanneer de omstandigheden het toelaten. Zo zou de Charger tot vijf percent minder verbruiken, een grote vermindering met zulk een longinhoud. Verdere details ontbreken alsnog, evenals interieurbeelden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 12:24
afbeelding van Wim

stoer ding, te veel chrome weeral

Anonieme gebruiker 20:18
afbeelding van Anonieme gebruiker

te veel chroom? waar?
Ik vind juist dat er tegenwoordig te weinig chroom gebruikt wordt... en chroom hoort bij een retro model, want het origineel bulkte ook van de chroom :)

Sander 00:56
afbeelding van Sander

Ik heb nu z'n 3 jaar een charger de 6.1 hemi en ben op zoek naar een nieuwvoertuig, maar dat is knap lastig mercedes.... Nee bmw of een audi nee niet betalen! Maar nu ik zie dat er een nieuwe en een nog mooiere charger komt ben ik er uit ! Kan niet wachten wanneer de uit komt! Dollar staat nu weer goed ! :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws