We keken in de toekomst van Polestar, met Koen Sonck – RoadTrip #65

Autofans podcast Koen Sonck Polestar

Als Autofans-vriend des huizes Koen Sonck in het land is, dan maken wij onze agenda vrij. Redacteur Wim ging nog eens een babbel doen met onze landgenoot, die voor Polestar in China verantwoordelijk is voor manufacturing quality en new model launch. Hoog tijd voor een nieuwe aflevering van onze podcast RoadTrip!

Nee, beste lezer, we zijn onze podcast niet vergeten. Wel geven we RoadTrip wegens grootse achter-de-schermen-projecten noodgedwongen even een stiefmoederlijke behandeling. Na het aanstormende autosalon hebben we onze handen én stembanden weer vrij om er elke twee weken weer een flinke spreekwoordelijke lap op te geven.

In de tussentijd heb je deze al een tijdje van ons te goed: een nieuwe babbel met Koen Sonck, opperhoofd van manufacturing quality en new model launch bij Polestar in China en Autofans-vriend des huizes. Koen was afgelopen nazomer in het land, dus Wim trok samen met techniekgod Sven richting Polestar Space in Gent voor een Polestar-update aan de vooravond van de onthulling van de Polestar 3.

Bekijk op YouTube:

Beluister via je favoriete podcast-app:

Bekijk ook onze eerste ontmoeting met Koen Sonck:

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws