Autofans.be v3.1: zoeken is toegestaan!

Autofans.be v3.1: zoeken is toegestaan!

De voorbije paar uren heb je je favoriete autowebsite moeten missen. Niet omdat we er geen zin meer in hadden, de IT'ers hebben een aantal dingen toegevoegd aan de site die je verblijf op de website nog makkelijker maken. Om te beginnen kun je tegenwoordig zoeken op onze website, via een zoekbalkje. Dat scheelt een hoop werk als je een ouder artikel wilt opzoeken.

Zoeken kan je tegenwoordig ook via de tags onderaan de artikels. Stonden die daar de voorbije maanden wat wezenloos niks te doen, dan zijn ze tegenwoordig aanklikbaar. Wie zich niet wenst te registreren maar toch wil reageren op een bepaalde reactie kan dat tegenwoordig ook threaded, net zoals geregistreerde gebruikers.

Naast deze aanvullingen die voor jullie zichtbaar zijn, werden ook een aantal foutjes eruitgehaald. Wie nu op oudere artikels terechtkomt zal niet langer lege kaders zien waar de afbeeldingen horen. Tenslotte kun je ons ook terugvinden op Google+ via de link in het social media-blokje, waar eerder al de Twitter- en Facebooklogo's te zien waren. De andere updates besparen we jullie even, tenzij je graag verloren loopt in WebKit browsers, CSS, webfonts of Spotlight boxes. Weet in ieder geval dat de site er een stuk gebruiksvriendelijker door werd.

Wij hopen alvast dat jullie de aanpassingen kunnen smaken, zelf werken we al aan de volgende update. Zijn er nog zaken die niet werken zoals het hoort? Meld het ons dan even via onze contactpagina zodat we er iets aan kunnen doen.

Autofans.be v3.1: zoeken is toegestaan!

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:57
afbeelding van Techno Patat

Ik mistte het eigenlijk niet. Als ik iets wou zoeken googlede ik gewoon autofans.be + wat ik nodig had :-)! Doe ik eigenlijk altijd, ik ben geen te goeje vriendjes met ingebouwde zoekfuncties van sites... Al kunnen de tags wel handig uitvallen!

Ik mis nog steeds de 'nieuwe reacties' melding, of nog beter: een opvolgen knop :'(!

Dequal 14:42
afbeelding van Dequal

Ben ik het ook met eens. Zou voor mij veel logischer lijken om bijvoorbeeld alle foto's onder elkaar op één pagina te zetten, dat je gewoon hoeft te scrollen. Maar commercieel gezien wel pak minder interessant omdat je minder pageviews haalt op die manier naar adverteerders toe. Kiezen is verliezen!

Wim 17:05
afbeelding van Wim

klopt, kiezen is verliezen en pageviews halen is belangrijk maar soms hinderlijk, daarom hebben we al iets uitgewerkt zodat de vaste bezoekers makkelijk van foto kunnen wisselen, het zal voor de volgende versie zijn

Hippus 22:32
afbeelding van Hippus

Idd Alfred, een vlotte foto gallery is hetgeen ik het meeste mis op Autofans. In de vergrote fotoweergave kunnen klikken naar de volgende foto, zou ik zeer handig vinden.
De website wordt iig beter met elke update. :-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws