Skoda Superb Combi Outdoor is geen Superb Scout

Zo had de Skoda Superb Scout er kunnen uitzien als Skoda hem de vierwielaandrijving van zijn kleinere broer Octavia Scout had gegeven (deze laatste zit overigens niet meer in het aanbod). Skoda verkiest echter om voor de looks te gaan en de echte offroaders voor andere merken te laten kiezen want deze Superb Combi Outdoor is enkel voorzien van een esthetisch pakketje. De voor- en achterbumper worden dus niet gespoten, de voorzijde krijgt een grotere luchthapper en ronde mistlampen. Ook aan de zijkanten zien we zwarte accenten terugkomen maar of die genoeg zijn om weerstand te bieden tegen de Peugeot 508 RXH of de Volkswagen Passat Alltrack durven we niet met zekerheid stellen.

Voor de motoren laat Skoda de klant kiezen uit dezelfde motoren als de gewone Superb, met uitzondering van de GreenLine-versies.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 14:25
afbeelding van Wim

op een Octavia werkt dat wel, bij deze Superb minder, ook stom dat het puur uiterlijk vertoon is

Ugg Boots Cheap 15:39
afbeelding van Ugg Boots Cheap

numbers of circumstances that could potential buyers hold Mulberry selling raise <a href="http://www.cheap-uggsbootssaleshop1mg.com"><strong>Cheap Uggs</strong></a>. you will end up assured it can be excellent <a href="http://www.cheap-uggsbootssaleshop1mg.com"><strong>Ugg Boots Sale</strong></a>. obtain and after that fantastic if you present the idea <a href="http://www.cheap-uggsbootssaleshop1mg.com"><strong>Cheap Uggs</strong></a>. Whether it is plenty of time of on line pay for <a href="http://www.cheap-uggsbootssaleshop1mg.com"><strong>Cheap Uggs</strong></a>. is among the a lot of desirable totes with Hollywood <a href="http://www.cheap-uggsbootssaleshop1mg.com"><strong>Cheap Uggs</strong></a>.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws