Deze New Yorkse hypercar heeft 1.700 pk

lyons-motor-car-lm2-streamliner_02

Op het autosalon van New York begin volgende maand zal Lyons Motor Car haar LM2 Streamliner voorstellen. Een 1.700 pk sterke supercar die moet concurreren met exotisch goed van Pagani, Ferrari en Bugatti.

Lyons Motor Car is een autobouwer uit New York, dus het is niet gek dat ze het autosalon van NY gebruiken om hun droom voor te stellen. Die droom, de LM2 Streamliner, doet zijn naam alle eer aan, want het uiterlijk ziet er op z'n minst zeer gestroomlijnd uit. De term 'mooi' gaan we niet in de mond nemen, want het geheel ziet er eerder uit als een concept van de jaren 90. Zeker vooraan. Al zullen we het houden op een gevalletje vorm volgt functie.

De carrosserie uit carbon biedt huis aan een biturbo V8 die goed moet zijn voor 1.700 pk en 2.180 Nm aan koppel. Kracht die via een automaat met dubbele koppeling en zeven trappen verdeeld wordt over de vier wielen. Waarmee een sprintje naar de honderd net boven de twee seconden ligt. Nu nog even van droom naar realiteit gaan Lyons Motor Car...

lyons-motor-car-lm2-streamliner_02
lyons-motor-car-lm2-streamliner_02

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
BertR. 12:34
afbeelding van BertR.

Ik vraag me vooral af hoe die motor gekoeld zal worden.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws