Jaguar op het Autosalon Brussel 2020: F-Type in première

Jaguar Autosalon 2020

Met de F-Type heeft het Autosalon een mooie wereldpremière beet. De doorgedreven facelift van Jaguars coupé wordt ongetwijfeld een aandachttrekker.

De Jaguar F-Type kreeg na een carrière van zes jaar een doorgedreven facelift. Aan het basisconcept werd gelukkig niet geraakt, aan het motoraanbod wel. De charismatische zescilinders verdwijnen, de populaire viercilinder en brutale achtcilinder blijven. Die laatste krijgt er zelfs nog een andere variant bij. In paleis 6 pronken de coupé en de cabriolet.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


Jaguars auto van het jaar 2019, de elektrische I-Pace, zal ook dit jaar opnieuw heel wat aandacht naar zich toetrekken. Hij kreeg recent nog een bescheiden update die hem meer rijbereik moet opleveren. Daar lukte Jaguar in door ervaring die het opdeed in de racerij. De inspiratie daarvoor is de I-Pace eTrophy, die in het Dream Car-paleis staat. Op de Jaguar-stand zelf staat de I-Type 4 uit de Formule E.

Jaguar Autosalon 2020

Verder vind je bij de Britten in paleis 6 de rest van het Jaguar-gamma: de E-Pace, de F-Pace, de XE en XF. Alle praktische informatie over het Autosalon 2020 lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws