Opel op het autosalon Brussel 2013

Opel op het autosalon Brussel 2013

Driemaal raden welk model Opel in de spotlights plaatst op het Brusselse autosalon. Juist, de Adam. Maar naast deze nieuwe kleine zijn er ook wat andere nieuwigheden te zien.

Zo heeft Opel pas het segment van de kleine SUV's betreden met de Mokka. Hij biedt een alternatief voor mensen die de Antara te groot vinden, een Corsa te gewoon en een Meriva voor de oudjes. Opel heeft ook de Astra Sports Sedan klaarstaan, al zal die het vooral op de Zuiderse markten moeten gaan waar maken. De Ampera is overigens uit te testen op het eco-testparcours net buiten de paleizen, de Mokka en Antara mogen hun ding doen op het offroad-testparcours. Geen open Opel Cascada te zien, die bewaren ze voor het salon van Genève.

Bij Opel hebben ze ook een trio van bedrijfsvoertuigen, al gaat het dan om gelicensieerde kopieën van andere merken. Zo is er de Combo, zowel in personen- als bestelwagenuitvoering, is er de Vivaro voor wie wat meer last moet meezeulen en is er de Movano voor het zware werk. Ook die modellen zijn te zien op de stand van Opel.

In totaal presenteert Opel 34 voertuigen op een stand van 2.500 m² groot. Je vindt Opel terug in Paleis 9. Alle praktische informatie over het Brusselse autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws