McLaren P1 bijna uitverkocht

mclaren P1

Het merendeel van de 375 te produceren McLaren P1's zijn verkocht. Enkel in Europa zijn er nog exemplaren beschikbaar.

In Genève laatstleden stelde McLaren haar supercar voor. Naast Ferrari met de LaFerrari had McLaren even veel reden tot feest met zijn P1. En hoewel de LaFerrari al uitverkocht was alvorens hij werd voorgesteld (maar nog niet klaar is), doet de P1 van McLaren het ook prima, zij het wat trager.

In het Midden-Oosten, Verenigde Staten en Azië zouden ze allemaal zijn uitverkocht, enkel in Europa moeten ze nog enkele miljonairs zien te overtuigen. McLaren beloofde de verdeling ervan per continent streng na te leven, voorlopig kan een niet-Europeaan geen P1 meer kopen dus.

McLaren zegt dat 80 tot 90 procent van de P1-klanten hun exemplaar lieten personaliseren door het McLaren Special Operations program. Daardoor mag je verwachten dat de gemiddelde P1 niet voor zijn standaard 940.000 euro is verkocht, maar vlotjes de kaap van 1.2 miljoen euro doorbreekt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
rebel 17:48
afbeelding van rebel

Ah, het is nog niet te laat om een McLaren P1 te bestellen. Zie ik daar het bord van Wiesmann op de foto? Een nieuwe Wiesmann is jammer genoeg niet meer verkrijgbaar. :-(

bjorn 11:02
afbeelding van bjorn

Bij meerendeel staat een 'e' te veel. Aan jullie om uit te zoeken welke...
**EDIT: Fixed. Beedankt ;-)**

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws