BMW M4 2014 render

Het blijft nog afwachten of de nieuwe BMW 3 Coupé "BMW 4" gaat heten. Voorlopig noemen we hem maar de BMW 4, dan weet iedereen waar het over gaat. Render artist "Iacoski" heeft alvast de aanzet gegeven voor de M versie van de BMW 4. Zijn render ziet er alvast énorm smakelijk uit(mede dankzij de mooie lijnen van de nieuwe 3 reeks), van mij mag hij zo in de showrooms komen staan.

De "4" zou daar trouwens in 2013 moeten staan, en de M4 pas in 2014. Waarschijnlijk krijgt hij een zescilinder met 2 of 3 turbo's onder de kap.

BMW M4 2014 render

BMW M4 2014 render

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 14:18
afbeelding van Yvesw

"Waarschijnlijk krijgt hij een zecilinder met 2 of 3 turbo's onder de kap."... Of 4 of 5 of 6... Oooh BMW, waar was de tijd dat je jezelf nog niet zo verloochende...

Christopher 22:48
afbeelding van Christopher

Vermoed dat er 3 turbo's onder de kap zullen liggen. Enja hoe je het nu draait of keert, het maakt zo'n auto wel betaalbaarder om dagelijks te rijden ivm de CO2 uitstoot.

Yvesw 22:54
afbeelding van Yvesw

@Christopher: Dat is waar, maar laat ze dit dan verkopen als een 335i (of desnoods 340i). De M3 kunnen ze dan beter exclusief houden en er een doorgeëvolueerde 6-in-lijn insteken die een ongelooflijke beleving geeft... Ik vind de huidige M3 even exclusief als een i-Phone...

Anonieme gebruiker 17:44
afbeelding van Anonieme gebruiker

Beter ruil ik mijn IPhone dan voor jou m3.
Wat is er mis met een 6-cilinder met drie turbo's ?

Liever dat dan dat Amerikaanse rijplezier

Yvesw 19:37
afbeelding van Yvesw

@Anoniem:<a href="https://autofans.be/content/column-yw-geblazen-lucht">Dit</a> is mijn probleem met turbo's ;) En mijn M3 staat momenteel niet te koop (niet dat ik er één heb :p)
En Amerikaans rijplezier... Daar heb je wel gelijk in ;)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws