Word nu Autofans-Fan op Facebook

Iedereen gaat mee met zijn tijd, dat bewijst het ledenaantal van Facebook: 500 miljoen. Ook Autofans gaat mee in het social media gebeuren. Daar waar we vroeger een groep hadden op Facebook, hebben we sinds kort een échte fanpage. En wij willen jullie allemaal als lid hebben. Jullie hoeven ook niet te vrezen voor irritante spam en RSS toestanden. Op onze Fanpage enkel 'achter de schermen' nieuws en de aankondiging van rijtesten, specials en racerij. Hoog tijd dus om écht op de hoogte te blijven en ook jou vrienden kennis te laten maken met dé autoblog in België.

PS: als fan zal je in de toekomst kans maken op leuke prijzen...

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
Quin 16:16
afbeelding van Quin

Zo, bij deze heb je nog een fan bij :)

Pieter Aertgeerts 17:47
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Je hebt naast de titel 'Autofans.be' een 'like' button. Zie je die niet, dan ben je reeds fan, dikke proficiat dus ;)

We houden de 'achter-de-schermen' voor facebook en twitter, zodat beiden een toegevoegde waarde hebben. Anders hebben beide totaal geen zin :)

Mocht je niet zeker zijn, check dan even de 'pages' waar je fan/lid van bent, als Autofans.be er bij staat, is alles ok.

Deze groep is trouwens niet nieuw, bestaat al even, maar mag af en toe even in de aandacht komen.

Technopatat 18:35
afbeelding van Technopatat

Ik was het 51e lid van die groep, nu maak ik meer kans om te winnen niet :p?! Neenee serieus, na het mailtje was ik al fan, en net toen ik fan was verscheen er een update over een rijtest! Het eerste dat ik dacht, toch ook niet die stomme rss spam zoals van autoblog.nl, want ik bezoek autofans al dagelijks, wil ik het nieuws niet meer op facebook zien :p! Maar dat is gelukkig niet het geval!

Autofans is voor mij autoblog 2.0, het goeje van autoblog, maar met de tekortkomingen opgelost (zoals een deftige mobiele site, like button, edit button, wel veel interactie met bezoekers en niet al die fanboy ruzies :)! ) nu enkel nog iemand met een leuke vertellkng bij de rijtesten en autoblog kan opdoeken :D!

(en nee dit is niet bedoeld om te slijmen, als het goed is mag het ook gezegd worden :)! )

Anonieme gebruiker 12:51
afbeelding van Anonieme gebruiker

Op zich geen slecht idee, maar mensen zonder facebook worden hier wel door benadeeld, is het niet interessanter om geregistreerde leden van deze voordelen te laten genieten?

Pieter Aertgeerts 18:11
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Heb je gelijk in, dat zal ook volgen. Iedereen die ons op een of andere manier steunt zal/kan beloond worden. Geen stress dus. btw: registreer je wel even dan ;)

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws