Hyundai Sonata / i40 officieel gelanceerd

Deze Sonata is Hyundai's bewijs dat het bedrijf vooruitgang boekt inzake design en kwaliteit. Naar eigen zeggen zet deze i40 nieuwe standaarden in het segment van de middelgrote sedans op vlak van technologie, kwaliteit en design. "The new Sonata will raise Hyundai's brand values." Hyundai heeft met andere woorden een pak eieren in deze schaal liggen. Het moet en zal een succes dienen te worden. Zij geloven er alvast zeer sterk in. Ook onder de kap is er volgens hun een buitengewoon spektakel te zien. Howel het vermogen van het diesel- en benzine-aanbod nog niet gekend is. Al weten we wel dat er een R versie aankomt. En dat zien we de laatste tijd zéér graag komen vanuit de oosterse oorden.

Deze i40 zal in haar estate vorm te koop zijn op de Europese markt vanaf 2010. De sedan en hatch modellen volgen later in 2011.

 

Deze Sonata is Hyundai's bewijs dat het bedrijf vooruitgang boekt inzake design en kwaliteit. Naar eigen zeggen zet deze i40 nieuwe standaarden in het segment van de middelgrote sedans op vlak van technologie, kwaliteit en design.

"The new Sonata will raise Hyundai's brand values." Hyundai heeft met andere woorden een pak eieren in deze schaal liggen. Het moet en zal een succes dienen te worden. Zij geloven er alvast zeer sterk in. Ook onder de kap is er volgens hun een buitengewoon spektakel te zien. Howel het vermogen van het diesel- en benzine-aanbod nog niet gekend is. Al weten we wel dat er een R versie aankomt. En dat zien we de laatste tijd zéér graag komen vanuit de oosterse oorden.

Deze i40 zal in haar estate vorm te koop zijn op de Europese markt vanaf 2010. De sedan en hatch modellen volgen later in 2011.

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Pieter Aertgeerts 23:03
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Dit is inderdaad de sedan versie. Die is vanaf heden te koop op de Koreaanse markt. Op de Europese markt zal de estate er eerst aankomen en nadien de sedan- & hatch-modellen.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws