Tuning voor je Volkswagen Crafter, het kan

Vw Crafter Vansports

Van suffe logge bestelbus naar... een minder suffe logge bestelbus. Het kan dankzij Hartmann. Zij zorgen voor een distictief pakketje met het Vansport pakket.

Vansport pakket? Hartmann nam eerder al een Volkswagen T5 busje onder handen (nee, niet dit pareltje). Toegegeven, dat was met succes. Verwacht geen motorische upgrades. Het doel is je 13 in een dozijn busje een eigen look te geven. Daar is duidelijk ook meer en meer vraag naar.

Deze VW Crafter is uitgerust met een bumperkit voor- en achteraan, dikkere zijschorten en 18" velgen. Keuze uit wel 16 combinaties. De extreemste is een stevige heavy-duty 20"er met 265mm brede banden. Buiten zit je dan goed maar wat is er binnen zoal te bespeuren? Carbon -natuurlijk- op het centrale dashboard paneel en op de deurpanelen, aluminium Hartmann-instaplijsten. Oh ja, nog premium matjes met gestikte logo's.

Wil je nog wat extra pit dan kan je ook vragen achter het motorische pakket. Dan re-mappen ze de ECU van de motor en eventueel nog een sportuitlaat van begin tot eind. Daar gaat je 2 liter dieselblok lekker van brullen! Meer foto's vind je op de bronsite hieronder.

Bedankt voor de tip Yves.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws