Scoop: BMW i5 Touring in vol ornaat! (2023)

BMW i5 Touring render leaked

Het is een publiek geheim dat BMW een stationwagenvariant van de nieuwe 5 Reeks plot. Hoe die er uit komt te zien als volstrekt elektrische Touring weten we nu al dankzij Britse patentbeelden. Ziehier de BMW i5 Touring! Toch maar snel die elektrische SUV annuleren?

Er zijn maar weinig auto's zo begeerlijk als een BMW 5 Reeks Touring. Een heerlijk symbiose tussen rijplezier, comfort en - uiteraard - kofferruimte. Ook de nieuwe generatie 5 Reeks krijgt nog een stationversie en die zal er dus ook komen als volledig elektrische i5 Touring. Daarvan zijn nu patentbeelden opgedoken die we hierboven opgeleukt hebben met wat extra details. Waardoor je een beter zicht krijgt op misschien wel één van de meest ultieme leasingwagens van de nabije toekomst.

+600 pk!

Waarom we dat juist zeggen? Omdat de eerste indrukken van de nieuwe 5 Reeks Berline tonen dat hij het rijplezier van een 3 Reeks mengt met het comfort van een 7 Reeks. Gooi daarbij nog een ruimere koffer in de mix en je krijgt een stationwagen om U tegen te zeggen. Niet in het minst omdat hij als i5 M60 Touring ook nog eens 601 pk in de strijd werp, 100% aftrekbaar!

BMW i5 Touring render leaked

Daarenboven hoef je niet eens al te lang te wachten. Zo zal BMW dit jaar nog officieel het doek trekken van de i5 Touring om 'm dan volgend jaar richting de showroom te zwieren. En o ja, vind je elektrisch rijden iets voor op de kermis, dan is het goed om weten dat BMW ook nog gewoon verbrandingsmotoren voorin de nieuwe 5 Reeks Touring zal leveren. We geven het maar mee.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws