Jeep Grand Commander is immens voor China

jeep_grand_commander

Immens is zeker geen understatement, drie rijen waardoor je met zeven personen kan vertoeven in de allernieuwste Jeep voor de Chinese markt.

Jeep heeft foto’s losgelaten van hun allernieuwste top-SUV die de Chinese markt moet proberen te veroveren. Dit is de grootste Jeep die ooit in China is geland met 3 rijen en 7 zitplaatsen. Hell, het is gewoon één van de grootste Jeeps die je nu nieuw kan vinden, met zijn 4,87 meter lengte. Grote wagens zijn in China immens populair en geven in het dagelijks leven een hogere sociale status. Vandaar dat fabrikanten regelmatig langere L-modellen op de markt brengen, denk maar even aan Audi A8 L en Mercedes S 500 L. Ergens iets moeten goed maken?

jeep_grand_commander

Heel veel is er nog niet geweten over de technische specificaties, al zal er zeker een turbo geblazen 2.0-liter in de aanbieding zijn. Hoogstwaarschijnlijk is dit dezelfde motor die ook terug te vinden is in de Jeep Wrangler waarbij hij over 268 paarden en 400 Nm koppel beschikt.

jeep_grand_commander

De typische smoel van Jeep is hier terug te vinden met heel strakke koplampen die een moderne blik op de wagen geven. Achteraan staat er alweer een enorme wagen voor je met een zwaar ogend achtersteven waar weer zeer scherp ogende lichten op geplakt zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws