Bentley zet kerst-sprint in met unieke striping op 'Reindeer Eight'

In de week voor Kerst is het fijn om eens te zien hoe de marketingafdelingen van constructeurs omgaan met de warme sfeer. De Reindeer Eight van Bentley bijt de spits af.

Het is een 'one-off' en Bentley wil je graag doen geloven dat hij door de kerstman zelf besteld is. De Flying B op de motorkap is vervangen door een rendier in goud, dat matcht met de pinstriping over de flank. Die valt echter niet zo hard op vanwege het patroon dat Bentley over de deuren trekt. Wat verder nog opvalt zijn de Cricket Bauble donkerrode kerstkleur en de 22 inch gouden velgen van Mulliner Driving Specification. De V8-badges zijn vervangen door Reindeer Eight-logo's.

Bentley Reindeer Eight (2020)

Om het nog zoeter te maken, koos de kerstman dus ook voor het interieur voor de Cricket Bauble-kleur. Zowel leder als andere afwerkingen zijn in het warme bordeaux uitgevoerd. Wel zijn er gouden stiksels aangebracht.

ken uw plaats, Santa

Bentley borduurde zelfs Mr. Claus en Mrs. Claus in de hoofdsteunen van de voorste zetels, zodat er geen twijfel over kan bestaan wie aan het stuur van deze slee mag zitten. Op de sierlijsten van zwart gelakt hout zijn winterse bergtoppen aangebracht. Als je die vindt in Finland mag je ons iets laten weten.

Bentley Reindeer Eight (2020)

Omdat ook een beetje extra kitsch mag op deze slee met foute kersttrui, laat Bentley bij een duw op de startknop Jingle Bells klinken. Bentley zet daarmee de exclusieve personalisatie-afdeling in de kijker en geeft ook een knipoog naar de kerstman. Zou hij 'm echt gekocht hebben? En hoeveel inruil zou hij voor zijn rendierslee gekregen hebben?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws