Toyota lanceert aankoopcoach voor vrouwen

Vrouwen zijn van nature shoppers, daar kunnen de winkels in deze soldenperiode van meespreken. Toch blijkt de vrouw heel wat terughoudender als het om de aankoop van een nieuwe auto gaat. De technische uitleg gaat hen voorbij of boezemt hen vaak angst in. Vrouwen blijken het verkoopspraatje en onderhandelen met de verkoper ook als een noodzakelijk kwaad te zien, zo blijkt uit reacties die Toyota van de klanten kreeg. Om dat te omzeilen lanceert Toyota mijntoyotacoach.be, een website die de vrouw (of eender wie) begeleidt bij de keuze voor de juiste auto.

De lezer moet een aantal vragen beantwoorden en in functie daarvan geeft de website (vrij vaag) advies rond de aankoop van de juiste wagen. Dat dat meestal een hybride is, zal dan wel toeval zijn, zeker?

Wie na de vragenronde nog extra vragen heeft, kan deze mailen of telefonisch stellen aan coach Cedric. Wanneer de site een succes blijkt, organiseert Toyota (of beter coach Cedric) een bijeenkomst aan het eind van de zomer. Op dat moment kunnen de dames een wagen proefrijden en hun bevindingen onder elkaar delen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws