BMW op het Autosalon Brussel 2014: veel nieuws te rapen

BMW op het Autosalon Brussel 2014

Wie veel primeurs wil meepikken, moet zich dit jaar naar de BMW-stand begeven. Daar vind je de BMW 2 Reeks Coupé, de BMW 4 Reeks Cabrio en de nieuwe BMW M3 en M4. De 2 reeks cabrio wordt ons nog even onthouden.

Dat is natuurlijk te danken aan het salon van Detroit, dat een aantal dagen voordien van start gaat en waar je de wagens in wereldpremière kan bekijken.Maar BMW heeft niet enkel aan de 2 Reeks Coupé of de BMW 4 Reeks Cabrio gewerkt. Ook de 4-reeks of de X5 zal wel de nodige kijkers lokken. BMW toont verder ook de i8 voor het eerst op Belgisch grondgebied en laat ook de X4 Concept voor het eerst zien in ons land.

BMW op het Autosalon Brussel 2014

speciale duiveltjes

Zoals veel merken heeft BMW ook een speciale reeks in de aanbieding, hier gaat het om de Red Devils Edition van de BMW 1 reeks, ter gelegenheid van de kwalificatie van de Rode Duivels voor het WK in Brazilië. Voor wie het nog niet wist: BMW is sponsor van de Belgische nationale voetbalploeg.

elektrisch

Ook verwacht BMW veel van de i3, de eerste elektrische auto van het merk die in brede schaal in serie wordt geproduceerd. Eind vorig jaar haalde deze wagen nog een prijs binnen als Elektrische Gezinswagen van het Jaar en hij staat ook op de shortlist van de European Car of the Year.

BMW op het Autosalon Brussel 2014

In totaal plaatst BMW 32 modellen op haar stand in Paleis 7. Alle praktische informatie vind je terug in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws