Live in Genève 2012: BMW M6 Coupé

Yes! Wauw! de nieuwe BMW M6 Coupé staat in Genève. Tot zover de noodzakelijke lofbetuigingen, laten we even kijken of hij daadwerkelijk overtuigt. En dt kan moeilijk anders als je de cijfers bekijkt. Een TwinPower V8 Turbo met 560 pk zorgen voor de nodige kriebels in je buik als je rijdt, De oranjerode look doet dat als hij stilstaat.

Net niet erover qua petjesgehalte en dat maakt dat de wagen een plaatje is om naar te kijken.  De ranke lijn van de 6-reeks wordt niet doorkruist zodat je hem ook gewoon op je oprit kan zetten. Hier in Genève staat hij broederlijk naast de 6 Gran Coupé, waardoor je je best moet doen om je aandacht te verdelen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yvesw 16:49
afbeelding van Yvesw

Lol @ de lofbetuiginsteek ;)

Voor de wagen zelf: meh...

Techno Patat 17:09
afbeelding van Techno Patat

Oké, die kwam aan! Zegt een mens eens z'n gedacht krijgt hij mails van de redactie op z'n dak en nog eens stekken onder water :p! (just kiddin')!

Over de auto: Zelfde opmerking als bij een M5! Het interieur is wel mooi, maar het is gewoon dat van een 6-reeks met logotjes en 2 'M' knoppen! Dat vind ik jammer! Maar het exterieur is naar bmw normen gewoon schitterend!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws