Wörthersee 2015 in 15 foto's

De voorbije dagen werd de omgeving van het Wörthersee-meer in Oostenrijk opgeschrikt door een resem aan verlaagde, opgepompte en luide bolides met (meestal) Volkswagenroots. Zelf geen tijd gehad om naar daar te rijden? Dan tonen wij wel enkele heerlijke plaatjes vanop locatie.

Nu ja, met 'wij' bedoelen we eigenlijk Belgisch fotograaf Mike Crawat. Hij was aanwezig en ging alvast aan het kieken met zijn camera op het Volkswagenfeestje. Met een resem aan heerlijke plaatjes tot gevolg.

Hieronder kan je onze top 15 zien van zijn foto's in onze vernieuwde en handige galerij. Het volledige album (+400 foto's!) kan je bekijken op onze Facebookpagina. Welke is jouw favoriet?

Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Rob 13:48
afbeelding van Rob

Als ik iets niet mooi vind zijn het wel auto's die extreem laag zijn...
Dus voor mij geen favoriet in deze serie ;-)

Wel erg nette platen, dat moet gezegd worden.

Techno Patat 17:54
afbeelding van Techno Patat

Vind ik ook'! Gelijk die R8 op hun facebook een tijdje terug, voor mij is dat een wrak! Je kan er niet meer dan 50 mee rijden, alle wegliggingseigenschappen kieper je de vuilbak in en dan die kizzige getrokken bandjes nog eens :S?

Hier in de streek rijden er ook npaar zo een wrakken rond en da's echt hatelijk als ze weer eens aan 30 een putje onder een spoorwegbrug moeten inrijden... Ik rij met m'n fiets nog rondjes rond die pipo's zeg :(!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws