Vraag: Ben jij blij met je huidige wagen?

Auto bezit Belgie

"Het leven is te kort om saaie auto's te rijden". Het is een quote die zo op een affiche van The Fast and Furious kan staan. Ben jij echter blij met je huidige wagen?

Tussen dromen en realiteit is een groot verschil... maar vaak ook een middenweg. En als je autobloed door je aderen hebt lopen, dan wil je stiekem een auto op je oprit (of in je garage) die je blij maakt. Ook al is het een leasinghok, of heb je een beperkt budget. Het deed ons op de redactie alvast even contempleren of we zelf blij waren met de huidige auto('s) in bezit. Eerlijk is eerlijk, met inzendingen zoals een Jaguar S-Type V6, Mercedes SLK, Mazda6 Wagon, e30 BMW 3 Reeks en Suzuki Swift hebben we geen klagen. Echter, hou zit het bij jou?

Ben jij blij met je huidige wagen? En waarom heb je die auto juist gekozen? Laat het weten in de comments!

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 13:35
afbeelding van Yvesw

Mijn garage bestaat momenteel uit een elektrische MG4 (Bedrijfswagen), een "bijna kapotte" Mazda2 Demio (no f*cks car), een Mercedes SLK 230 Compressor en een Toyota Yaris TSport die ergens in de familie de ronde doet. Droomgarage? Hoegenaamd niet. Content met de olijke bende? Uitermate!

Al jeukt het om een Citroën C3 Pluriel op de kop te tikken. Ik weet het, het is een ziekte...

Wim 10:41
afbeelding van Wim

doen, topconcept, kan niet mis gaan ;)

John 14:01
afbeelding van John

Hier een Skoda Octavia van 9 jaar oud, gekocht als 4-jaar oude tweedehands. Ik zocht destijds naar aan 1.2 TSI (viercilinder), geen 1.0 (driecilinder), maar ik vond een 1.4 TSI met 140 PK. Een meevaller waar ik nog steeds blij van word :-)

Benoit Leus 14:23
afbeelding van Benoit Leus

Voordat we allemaal elektrisch moeten gaan rijden, heb ik me nog een laatste keer plezier gedaan : vorig jaar een Alpina D3S Touring gekocht.
Nog geen seconde spijt van gehad.

Technopatat 22:50
afbeelding van Technopatat

Zeer tevreden!

Een S213 E53 AMG als daily/familiecar. Echt een heelijke kilometervreter, comfortabel, sleurt de trailer zeeeer goed, zeer veilig, etc etc! Ik heb nu plannen en zou ‘goedkoper’ moeten gaan rijden omdat ik het geld beter ergens anders voor kan gebruiken :p… Maar wát moet je in godsnaam na zoiets rijden waarbij je heel wat geld bespaard en toch ietwat hetzelfde niveau van auto haalt!

Een W204 facelift C63 als speeltje is ook al meer dan 15 jaar mijn droomauto en nu al 2 jaar en 30.000km later is het nog steeds een heerlijke auto! Ik gebruik hem ook echt het jaar rond, en nog liefst vanal in de regen xD! Maar het is ook een comfy cruiser als je wil en toch zeeeer speels door de upgrade aan het differentieel… En dat geluid… pfff dat blijft prachtig en kom je niét beu! En extreem goede zetels!

En nog een E30 2.7 tracktoy die ik deel met mijn beste maat en die echt heerlijk speels en spartaans is! Geen enkele rijhulp, geen enkele assistentie buiten servo! Enkel spierkracht en (gebrek aan) talent xD

AVR 11:28
afbeelding van AVR

Absoluut!

Nog geen moment spijt gehad van m'n Fiat Bravo 1.6 Multijet (ondertussen bijna 10j. oud). Alleen mag hij vanaf eind volgend jaar niet meer in de LEZ. :-( Daarnast nog een Fiat Punto 1.3 Multijet, maar die wordt binnenkort ingewisseld voor een Fiat Tipo 1.4 TJet.

Er zijn wellicht mooiere auto's op de markt, maar qua prijs/kwaliteit doen dit Fiats perfect wat ze moeten doen. ;-)

Wim 10:39
afbeelding van Wim

Jammer genoeg, heel tevreden ;) Ik zou gerust een nieuwe daily willen. Maar mijn Mazda6 wagon heeft zoveel opties(stuurverwarming, head-up,...), rijdt comfortabel en is altijd ruim genoeg. De 2.5 at is met 194pk vlot genoeg en de maandelijkse kosten(of TCO) zijn heel schappelijk. De CO2 is natuurlijk niet top, maar de relatief lage aanschafwaarde en lage onderhoudskosten compenseren dat ruimschoots.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws