Ford beschermt je parkeerbuur

Uiteraard ben je zelf altijd voorzichtig, dus is het vooral diegene die naast je parkeert die wel eens zijn deur durft openslaan tegen de jouwe. Een lastig deukje in je egale deur als gevolg en heel wat ergernissen wanneer je terug bij je auto komt. Ford heeft nu een hoop ingenieurs aan het denken gezet en zij kwamen op de proppen met de Door-Edge Protector. Dat is een lipje in de deur dat pijlsnel openklapt wanneer je je deur opengooit.

Het plooit rond het uiterste einde van je deur en beschermt zo jouw lak en die van je parkeerbuur. In slechts 60 milliseconden verdwijnt het weer wanneer je de deur sluit. Zo raakt het niet geklemd tussen de deur.

Ik vraag me alvast af of een flinterdunne strook in rubber aan het uiteinde van de deur geen goedkopere optie zou zijn, minder vernuftig dat wel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yannick Degroeve 15:48
afbeelding van Yannick Degroeve

ik vind het belachelijk... enige wat het je leert is onvoorzichtig met je spullen omspringen en als je ooit een andere wagen koopt mep je hem gelijk in de vernieling bij de eerste parking...

ik parkeer zelf altijd heel selectief... nooit naast grote wagens en nooit naast een seatje met "... aan boord"
tot nu toe al goed gegaan...

Wim 17:48
afbeelding van Wim

ik heb hier een dubbel gevoel over, ik geef Yannick gelijk maar aan de andere kant, sommige pipo's just don't care en gaan het nooit leren(en ja ik heb het tegen u opel krel rijder die tegen een 70k perswagen dat had geflikt)

Techno Patat 12:45
afbeelding van Techno Patat

ik volg Yannick ook, maar vind dat het er toch moet komen! Zeker bij de achterste zetels waar dat er veel kinderen zitten! Want daar gaat het toch dikwijls mis!

Ik doe meestal aan selectief parkeren, maar in 1 geval in Italië kon ik niet dus was het gewoon langs de kant van de straat! Gevolg: Spiegel was ervan gereden, m'n voorbumper is gekrast en er heeft iemand z'n sleutel in mijn lak gezet!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws