Shayton Equilibrum: zou jij 'm kopen?

Op het salon van Genève stond ie niet, want hij bestaat enkel als render. Toch weten de Slovenen van Shayton wat deze Equilibrium een vermogen meekrijgt. Deze nieuwe supercar wordt voorzien van een V12 met 1.084 pk. Het monsterlijke koppel bedraagt 930 Nm. Omdat de wagen slechts 1.200 kg weegt, zijn de prestaties dan ook niet van de poes. Een 0-100 km/u in slechts 3,1 seconden. 8,9 seconden later zit je al aan 200 km/u.

Een exacte topsnelheid is er niet, al zou deze boven de 400 km/u liggen. Intussen kan je genieten van een alcantara interieur en een Bang & Olufsen geluidssysteem. Wil je één van de 20 jaarlijks geproduceerde Equilibrums, dan hou je best "€ 1.000.000+" opzij, want dat is de richtprijs voor dit - vooralsnog virtuele - monster.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Pieter Aertgeerts 17:06
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Het lijkt wel een combinatie van alle supercars. De snuit van de Maserati MC, kont van een Lamborghini en interieur van Land Rover/Jaguar. Je vindt er van alles een beetje in.

Kenny 20:32
afbeelding van Kenny

De snuit lijkt wel een Lambo-Ferrari Enzo-combo :-) Maar daarom is deze nog niet lelijk, integendeel. Mja, Bugatti gaat toch serieus uit z'n pijp mogen komen om de concurrentie de baas te kunnen blijven.

Sven 23:56
afbeelding van Sven

doet me wat denken aan mijn tijdverdrijf als kind, een vette auto op papier tekenen en die dan duizenden pk's geven. Stond ook mooi op papier, maar het heeft nooit gewerkt. Ik heb hetzelfde gevoel bij deze: knappe render, maar eerst maar eens zien hoe je dat vermogen veilig op de baan zet

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws