Porsche Cayman, Boxster en Golf Cabrio rollen samen van de band

Porsche lanceerde in 2010 vier nieuwe modellen (GT3 RSR, Cayman R, 911 Speedster en Carrera GTS)  en maakte ook meteen bekend wat nieuws te lanceren in Detroit volgend jaar. Met dat enorm aantal modellen is de interesse in het kopen van een Porsche toegenomen. Vooral de Boxster en Cayman zijn als goedkoopste Porsches nog steeds erg in trek. Vandaag maakte Porsche bekend de fabriek in Osnabrück te zullen gebruiken wanneer er extra capaciteit nodig is.

Vandaag rollen beide modellen van de band in Zuffenhausen, en dat zal in de toekomst niet anders zijn. Porsche maakte enkel haar plan B bekend in geval de productie in Zuffenhausen niet kan volgen.

Mocht het ooit nodig zijn, dan zullen de Cayman en de Boxster van de band rollen naast de nieuwe Volkswagen Golf Cabrio. Die zet wijst er op dat Porsche en Volkswagen meer dan ooit zullen gaan samenwerken. Zo werd onlangs bekend gemaakt dat Porsche de sportmodellen van Volkswagen zal gaan ontwikkelen. Daarmee zetten beide merken zuster Audi iets of wat buiten spel. En voor alle Porsche-boys stijgeren: Porsche zal nog steeds haar eigen platform en onderdelen ontwikkelen en maken.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws