Renault Clio 20th Limited Edition

Renault Clio 20th EditionRenault lanceert een gelimiteerde editie van de Clio om diens twintigste verjaardag te vieren. Het speciaal model treft de driedeurs, vijfdeurs en de Clio RS. Eerste wijziging is de kleurkeuze. Zo kan je bij de RS versie nu opteren voor Pearlescent Givre (wit) met een zwart dak. Voor de andere 'standaard' varianten heb je onder andere keuze tussen Cassiopee Grey, Dyna Red, Grey Blue en noem zo maar op.

 

Renault Clio 20th Edition

Naast dat kleurenpallet bieden ze nieuwe bumpers en zijspiegelbehuizing aan. De luchtinlaten worden in het antriciet grijs geleverd, de luchtinlaten op de RS variant zijn chrome. Binnenin krijg je exclusieve vloermatjes en wordt je er hier en daar op gewezen dat je wel degelijk in een limited edition vertoeft met '20th' badges.

Renault Clio 20th Edition

Ook qua uitrusting krijgt deze editie net dat ietsje meer. Je krijgt bluetooth, climate control, cruise control, navigatie, een dikke stereo installatie en donker getinte achterramen.

De Clio 20th edition kost je 14.350 euro. De RS variant is nog een stuk duurder en komt op 24.700 euro. De verkopen starten in maart.

Renault Clio 20th Edition

Renault Clio 20th Edition

Renault Clio 20th Edition

Renault Clio 20th Edition

Renault Clio 20th Edition

Renault Clio 20th Edition

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Wim 15:10
afbeelding van Wim

de RS is mooi

STEFAN 15:56
afbeelding van STEFAN

NET ENE GEKOCHT

Anonieme gebruiker 17:51
afbeelding van Anonieme gebruiker

@stefaan

welkeen de Rs of de gewone ?

Dave 14:39
afbeelding van Dave

Heb ook net nog ééntje besteld op de allerlaatste dag van de actie, de "gewone" eco van 85Pk.
Maar oftewel was de verkoper zelf niet van alles op de hoogte, oftewel ga ik extra content zijn wanneer ik mijn wagen in Januari mag gaan afhalen!
De opties die normaal gezien niet op de mijne zouden zitten, zijn de cruise control, de "exclusieve" vloermatjes, de dikke stereo(kwam niet veel uit voordat ie al begon te "kraken") en de getinte ruiten achteraan!
Oftewel lees ik het niet goed en zijn deze extra optie's enkel voor de modellen RS?!
Maar ik hoop wel dat ik dus extra content ga zijn waneer ik'm ga afhalen!!!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws